Pink Bobblehead Bunny

Monday, November 25, 2013

İzledim - Oldboy :(

Bir film düşünün ki sonunu asla tahmin edemezsiniz. Bu işte öyle bir film! Başta karmaşa ile başlayıp yavaş yavaş da aydınlanıyorsun filmi izlerken, herşey sırayla yerli yerine oturuyor, çözümleniyor, ama ne var ki kesinlikle hafızalara kazınıyor. Öyle filmler izlersiniz ki ne biliyim aynıdır, bir yerden sonra hafızanız unutur o filmi, ama bu filmi biraz zor unutur emin olun.. Konusunun da ilgi çekiciliğini anlatmak için şukadar söyliyim, bir odada 15 yıl yaşadığınızı var sayın, akşamları bir gaz ile sizi uyutuyorlar, sabah uyanıyorsunuz, yemek, televizyon böyle geçiyor 15 yıl, ve bir gün sizi salıyorlar dışarı, işte ozaman neler oluyor, izleyin de görün onu da ben anlatmıyım :D

Puanım: 8.0
IMDB Puanı: 8.4

Yönetmen:

 



7 comments:

  1. Bu filmi çok sevememiştim,oldukça mide bulandırıcı sahne olduğu için :( Ama konu itibariyle,genel anlamda iyi sayılır.
    Sevgiler:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aynen canım ama işte unutulmayacak bir film malesef mi desem ne desem bilemedim :)

      Delete
  2. ah ahy parisim bu filmi izlediğimde bayaa bir etkisinden çıkamamıştım!!! :)

    ReplyDelete
  3. Mia ve yorumları is back !! :D lav yu babe :*

    ReplyDelete
  4. o kadar etkilenmiştim ki bu filmi izledikten sonra. hatta önerdiğim arkadaşlarımı bile dikkatle seçiyorum. İzlediğin filmler hep çok iyi oluyor ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haklısın canım , belki de herkese önermemek lazım cidden..
      Ya çok fazla zamanı olan biri değilim zaten dolayısıyla kötü filmleri izlemek istemiyorum pek, iyi ama duyulmamış filmler izlemek istiyorum aslında ama olduğu kadar işte :)
      Size kötü film anlatmam zaten merak etme :D

      Delete
  5. Bu film çin filmi ama puanı çok yüksek kaliteli .

    ReplyDelete

Yorumlarınız içerisinde blogunuzun / sitenizin linkini vermemenizi rica ederim.. Link verilen yorumlar yayınlanmayacaktır.