Pink Bobblehead Bunny

Tuesday, November 12, 2013

İzledim - Thor Karanlık Dünya ;)

Merhabalar,
Umarım sizin de haftanız benimki kadar kötü geçmiyordur. Şuan canım sıkkın olduğu için yazıyorum bu yazıyı ama geçer birazdan :) Geç de olsa gittik Thor'a, yalnız ilk filmde Fandral karakterini  oynarken bu seferkinde Chuck olarak tanıdığımız en azından benim öyle tanıdığım  oynamış :D Bildiğimizden değişik bir görünümle karşımıza çıkınca biraz tuhaf geldi ama alıştım sonra :D Ama asıl gelelim başrol oyuncumuza  kimse inkar etmesin filmin kalitesinin yanı sıra Chris için izleyenlerimiz de yok değil :D Zaten çok sevilen filmin ikinci yarısında sadece bir uyarıda bulunmak istiyorum, beni de arkadaşım Mr.E (bloguna bi uğrayın derim) uyardı, film bitince bitti sanmayın, bırakın o yazılar bi aksın, sonra ekstra bi sahne başlasın, sonra o sahne de bitsin ve yerinizde oturun yine kalkmayın çünkü son bir sahne daha var :D yazıların akmasını ve onu beklemeyi kimse sevmiyor ama o sahneleri kaçırmayın derim ben ;) Gelelim puanlara ve fragmana :) iyi seyirler.

Puanım: 7.8
IMDB Puanı: 7.7

Yönetmen:

 




6 comments:

  1. Marvel filmlerinin (xmen, spiderman, wolverine...vb) genel noktasıdır bu detay; yazılar aktıktan sonra mutlaka ekstra sahne çıkar. Bu filmin bonusu iki tane olması :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkürler efendim :) Aklımızda bulunsun Marvel filmlerinde kalkmak yok :)

      Delete
  2. Hihihi buradan da yazayım madem :) film çok güzeldiiiii hadi hemen yenisini çeksinler de izleyelim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaz yaz heryerden yaz :)) rahat 1sene sürer yenisinin çıkması yeaa :/

      Delete
  3. I love Marvel diyorum
    eşimden bana bulaşan bir hastalık bunlar :))
    daha gidemedik işlerin yoğunluğundan çatlıycaz, olmadı yarın, olmadı yarından da yakın :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marvel gerçekten çok başarılı ve kaliteli işlere imza atıyor.. İmzası varsa o filme gidilir :))

      Delete

Yorumlarınız içerisinde blogunuzun / sitenizin linkini vermemenizi rica ederim.. Link verilen yorumlar yayınlanmayacaktır.