Pink Bobblehead Bunny

Monday, December 2, 2013

Origami Ayraçlar Vol.1 ;)




 Can sıkıntısının sonuçları olarak ayraç yapıyım dedim bu akşam.. Birincisi kalpli ayraç bu gayet hoşuma gitti ve kolaydı da..





Ama bu kedili ayraç...


...hem çok zordu hem de küçücük kağıtla uğraşırken resmen terledim haa, bide buna göz falan çizcem diye iyice bok ettim ama olsun siz de bakın belki çok daha güzelini yaparsınız ? :D




7 comments:

  1. Yok yok, kedi de gayet şirin şirin bakıyor o kitabın arasından. :)

    ReplyDelete
  2. Ayyy çok tatlılar :) gayet de güzel yapmışsın. Benim güya ayraç koleksiyonum da var ama hiç el becerim yoktur. Yine de denesem mi diyeceğim ama yok yok olmayacak duaya âmin denmez :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dene dene valla zor değil inan bana :) başarabilirsinnnn ;)

      Delete
    2. Tamam eğer olursa paylaşıcam ben de ;)

      Delete
  3. Ya ben bayılıyorum bu kaIp vb. origami ayraçlara! Ama yapmak için bayaa sakin olmak gerek sanırım. Henüz denemedim ama becerebilirsem gökkuşağı gii her renkten yapıcam kendime: ofis notları arasında böyle ayraçlar süper enerji verecek bana eminim. Hem de seni hatırlatacaklar :)
    Teşekkürler paylaşım için dude!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet bence de bu kalpliler en güzelleri , renkli renkli cidden güzel olur, bi vakit bulsam yapıcam birsürü birsürü ama pff..

      Delete

Yorumlarınız içerisinde blogunuzun / sitenizin linkini vermemenizi rica ederim.. Link verilen yorumlar yayınlanmayacaktır.