Pink Bobblehead Bunny

Saturday, March 3, 2012

İnternetten Para Kazanmanın Yolları Vol.1 :)

Kitaptan hoşuma giden ve örnek olarak site adı vermiş olanları yazıyorum size ki daha kolay icraata geçebilelim diye..

1. Başkalarının Bloglarından Para Kazanın


Şimdi burda şöyle bişey oluyomuş blogu olan insanlar kendi bloglarına yazı yazsın diye insanlara para veriyorlarmış.. aylık haftalık yada yazdığın kadar modunda işler, türkiyede pek örnek yok tabi ama yabancı dili olanlar için payu2blog.com ve creativeweblogging gerçi creativeweblogging'e dünden beri giremiyorum ama sorun düzelir diye düşünüyorum, başka bu tarz sitelerde araştırılabilir tabi..


2. Ürün Pazarlamak


Bu olayda üye olduğunuz sitedeki ürünlerden istedikleriniz için size özel link türetiyosunuz ve o linkleri orda burda, blogunuzda, sitenizde, forumlarda ilgili yerlerde paylaşıyorsunuz ve sizin linkinize tıklayıp o ürünü alan olursa ciddi manada para getirisi var, burda en güzel site ClickBank affiliate oluyosunuz ve pazarlıyosunuz.. Üye olup ürünlere bakarsanız getirileri cidden çok iyi, bi linkten 50-60$ kazanmak mümkün.. ClickBank ile ilgili ayrınıtılı bilgi için tık tık..
Bu tarz kodların ve linklerin alınacağı diğer siteler; www.axill.com ve www.maxbounty.com

3. Twitter İle Para Kazanmak


Twitterda çok takip edilen çok retweet edilen insansanız bu yolu da deneyebilirsiniz.. Twitteriniz sisteme alınırsa sayfanıza farklı servisler ve ürünler eklemenize izin veriyorlar ve her tıklanma başına size bir ücret ödüyorlar.. Bunun içinde RevTwt 'e üye olmanız gerekiyor..

4. Süresi Dolan Alan Sitelerinin Peşine Düşün


Bu benim favorim bunu bende yapmayı düşünüyorum.. Alan adı alan firmalar bunu 1 seneliğine alıyor sonuçta ve o bir sene geçtiğinde yenilemeyi unutan vs bir sürü site var, şansınızda yaver giderse sizde böyle bişey bulabilirsiniz.. düşünseize gittigidiyor.com'un adı o listede, hemen alırsınız cüzi bir miktara ve firmaya onun kat ve kat fazlasına satabilirsiniz..Süresi biten alan adlarını herhangi bir alan adı sitesinden görebiliriz; mesela buradaki siteden arayabilirsiniz.

5. Siteler için Kod Yazın


Bu konuda yetenekliyseniz insanların sitelerinde kullanabilecekleri mesela menü bar, side bar, ne biliyim kayan resimler, atraksiyonlar falan .. Bu kodları CodeCanyon gibi istelerde satabilirsiniz, 8-10$ gibi fiyatlar ama nekadar çok tıklanır alınırsa okadar çok para gelir, yabancıların çok tercih ettiği bir site olduğundan sürümden kazanma ihtimaliniz bile olabilir iyi bir kod yazmışsanız..


Bu seferlik 5 tane yeter, daha sonra yine beşer beşer paylaşıcam , umarım faydalı olmuştur ;)

No comments:

Post a Comment

Yorumlarınız içerisinde blogunuzun / sitenizin linkini vermemenizi rica ederim.. Link verilen yorumlar yayınlanmayacaktır.