Pink Bobblehead Bunny

Monday, October 21, 2013

İzledim - Despicable Me 2 :)

Merhaba herkese,

Bayram seyran derken yazı falan hak getire oldu ama film izlemeye devam ettik tabikide :D Despicable me de çıktığı hafta gittiğim filmlerden elbette :) Kaçar mı ? Aslında çizgi sinemaları sinemada izlemeyi sevmiyorum çünkü orjinal altyazılı bulamıyorum ama izlemek istediğim için gittim, orjinal versiyonunu da kaliteli bir versiyon bulur bulmaz izleyeceğim :) Baya güldük o ayrı bir şey ama daha çok agnes görmek ve duymak isterdim o ayrı :) Ben beğendim kaliteli buluyorum despicable me'leri ve yaratıcı hele ki bir sahne vardı onu bulursam bi dk arıyorum hemen işte aşağıdaki video :D böyle bir kapı şifresi yooook :D


Neyse ben çok beğendim , oylamaya geçelim şimdi :)

Puanım: 8.5
IMDB Puanı: 7.7

Yönetmen:

 


2 comments:

  1. Çok şirin değiller mi? Yirim ben onları. Ben daha izlemedim ama sanırım evde izlerim. Animasyonu evde izlemek daha keyifli geliyor bana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hem de nasıll :) evet yaa evde izlemeli bence de zira ben sesli sesli gülünce kociş habire kol attı bana :D bi güldürmedi :)

      Delete

Yorumlarınız içerisinde blogunuzun / sitenizin linkini vermemenizi rica ederim.. Link verilen yorumlar yayınlanmayacaktır.