Pink Bobblehead Bunny

Tuesday, December 17, 2013

İzledim - The Hobbit: The Desolation of Smaug :)

Merhabalar,
Sinemaya gitmek hayal olmuştu bayadır ama bir fırsat bulup gittik Hobbit'e.. Genel olarak ben serinin iki filmini de referans alarak konuşmak istiyorum. Normalde seri filmlerin en azından kendi bölümünün bir sonu olması gerektiğine inananlardanım ben, öyle cart diye bitince film hoşlanmıyorum, bidahaki bölümün geleceğini belli etmek ayrı filmi yarıda bitirmek ayrı, sanki 2buçuk saatlik bir dizi bölümü izlemişim gibi hissettim ben.. Ama genel olarak bu tarz filmlerin Yüzüklerin Efendisi vs de dahil, görselliğine bayılıyorum ben, buyüzden de hertürlü izlemekten keyif alıyorum.. Yüzüklerin Efendisi serisini 150 kere falan izlemiş bir kardeşim olunca da ister istemez bu filmelere sempati duyuyorum :D Sayesinde biz de izliyoduk ben de bi 5-10 kere izlemişimdir :D Neyse kısacası izleyin izleyin :)

Puanım: 8.2
IMDB Puanı: 8.5

Yönetmen:

 

Hatırlatma olsun bu ilkinin Fragmanı - The Hobbit: An Unexpected Journey


Bu da ikinicisi - The Hobbit: The Desolation of Smaug



2 comments:

  1. parisim yerim snei ne güzel doğal ve samimi analtıyosun ya! :D

    hobbit filminin 1.sini hiç beğenmemiştim bildiğin cart diye bitmişti cidden ama bu 2.sine bayıldımmm ya çok güzeldi!

    kardeşin de süpermiş :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Mia'm , sana güzel geliyodur anlatımım beni çok seviyosun ya ondan :D Ayrıca bence bu da cart diye bitti, o ejderha köyü dağıttı mı hayır neden çünkü cart diye bitti :D

      Delete

Yorumlarınız içerisinde blogunuzun / sitenizin linkini vermemenizi rica ederim.. Link verilen yorumlar yayınlanmayacaktır.